Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Kaikki julkaisut / Yritysvastuu – raportointi- ja laskentaperiaatteet
  Tuotekuva
  ISBN 978-952-218-289-0
  YKL 69.2

  Yritysvastuu – raportointi- ja laskentaperiaatteet

  Mikael Niskala – Tomi Pajunen – Kaisa Tarna-Mani – Jenni Puroila

  78,00 € (+ ALV 10 %)
  Hinnan tarkenne 12 kk lisenssi, jatkuva tilaus
  Osta

  Päivitetty 2/2019

  Yritysvastuu-teos valottaa yritysvastuuta taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristön näkökulmasta.

  Erittäin ajankohtainen teos yritysvastuusta ja mitä yritysvastuuraportoinnissa tulee huomioida. Siinä on samassa paketissa taustatiedot, työkalut sekä vaatimukset, suositukset ja ohjeet yritysvastuuraportin laatimiseen sekä lisäksi havainnollisia esimerkkejä.

  Päivitetty teos esittelee uudistuneet GRI-standardit ensimmäisen kerran suomen kielellä. Uutena osiona kirjaan on lisätty kirjanpitolain 3a§:n mukainen muiden kuin taloudellisten tietojen raportointia käsittelevä luku. Kirjassa käydään myös läpi keskeiset yritysvastuun ohjeistot ja avataan niiden tulkintaa käytännössä.

  Julkaisun kirjoittajat ovat kansainvälisesti tunnettuja vastuullisen yritystoiminnan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Heillä on pitkä kokemus mm. yritysvastuun mittaamisesta ja raportoinnista.

  LUE ONLINE-PALVELUSTA JA SEN EDUISTA >

  Muodosta kirjahyllysi

  1. Valitse käyttäjämäärä
  2. Valitse lisenssityyppi
  3. Valitse julkaisut