Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Kaikki julkaisut / Yhdistyksen ja säätiön tilinpäätösmalli
  Tuotekuva
  ISBN 978-952-218-240-1
  YKL 69.2

  Yhdistyksen ja säätiön tilinpäätösmalli

  Miikka Vinnikainen

  77,00 € (+ ALV 10 %)
  Hinnan tarkenne 12 kk lisenssi, jatkuva tilaus
  Osta

  Päivitetty 11/2019 – Seuraavan päivityksen arvioitu ajankohta 11/2020

  Yhdistyksen ja säätiön tilinpäätösmallissa käydään läpi tilinpäätöksen laadintaa ohjaavat säännökset ja ohjeistetaan laadinnassa runsaiden esimerkkien kera. Julkaisu sisältää myös selvityksiä eri tuloslaskelma- ja tase-erien sisällöistä.

  Lisäksi selvitetään yhdistyksen ja säätiön kirjanpidon erityispiirteitä, kuten lahjoitusten, rahastojen ja avustusten kirjausta sekä toimintakertomusta, rahoituslaskelmaa ja konsernitilinpäätöstä. Mukana ovat myös esimerkit yhdistyksen tasekirjaksi sekä tase-erittelyiksi.

  Julkaisu sisältää myös ohjeistusta liiketoiminnan esittämiseen tuloslaskelmassa sekä yhdistyksen ja säätiön rahoituslaskelman ja konsernitilinpäätöksen laadintaan.

  Lisämateriaalit
  Online-julkaisu sisältää lisäksi laskukaavoin varustetut tuloslaskelman, taseen ja rahoituslaskelman mallit (Excel) sekä aihealueen lakiliitteen.

  LUE ONLINE-PALVELUSTA JA SEN EDUISTA >

  Muodosta kirjahyllysi

  1. Valitse käyttäjämäärä
  2. Valitse lisenssityyppi
  3. Valitse julkaisut