Etusivu / Kaikki julkaisut / STanssi – tilintarkastuksen työkirja
  Tuotekuva
  ISBN 978-952-218-332-3

  STanssi – tilintarkastuksen työkirja

  149,00 € (+ ALV 10 %)
  Hinnan tarkenne Kertamaksu (julkaisu veloitetaan asiakkaalta vain kerran)
  Osta

  STanssi on Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenten tilintarkastustyön tueksi tarkoitettu työkalu. STanssin työkirjat on tarkoitettu pienten ja keskisuurten yhteisöjen ja säätiöiden tarkastukseen sekä pienille tiimeille että yksin suoritettavaan tilintarkastukseen.

  STanssin Excel-pohjaisten työkirjojen avulla dokumentoit hyvän tilintarkastustavan mukaisesti. Valmiit kaavat ja pohjat säästävät aikaasi ja lisäävät tehokkuutta!

  STanssiin kuuluu neljä työkirjaa:

  • osakeyhtiö (päivitetty 6.2.2020)
  • osakeyhtiö, lyhyt (päivitetty 14.2.2020)
  • asunto-osakeyhtiö (päivitetty 8.3.2019)
  • yhdistys/säätiö (päivitetty 13.2.2019).

  Uutuutena STanssiin on lisätty erillinen työpaperi tilinpäätöserien tarkastusta varten. Tilaajalla on online-palvelun kautta ladattavissa aina viimeisimmät työkirjaversiot sekä käyttöohje.

  Jäsen, tee tilauksesi yllä näkyvää Osta-painiketta klikkaamalla ja verkkokaupan ohjeita seuraamalla. Jos et ole vielä kirjautunut online-palveluun, kirjaudu sisään omilla jäsentunnuksillasi (ks. ohje) ostoskorin pyytäessä. Tilauksen jälkeen STanssi tulee näkyviin omalle tilillesi jäsenetujulkaisujen rinnalle.

  Työkirja on rakennettu Exceliin ja noudattaa sen toimintatapoja ja käskyjä. Se on optimoitu Excel 2016 -versioon, mutta on yhteensopiva myös versioiden 2003, 2007, 2010, 2013 ja Office365 kanssa. Mitä vanhempi versio ja tehottomampi PC, sen hitaampaa käyttö on. Parhaiten STanssi toimii 64-bittisellä Office-versiolla. Työkirja ei sovi käytettäväksi Office365:n selainympäristössä eli työkirja pitää ladata omalle koneelle. Työkirja ei myöskään sovi käytettäväksi Excel for Mac -käyttöjärjestelmässä.

  Muodosta kirjahyllysi

  1. Valitse käyttäjämäärä
  2. Valitse lisenssityyppi
  3. Valitse julkaisut