Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Kaikki julkaisut / Säätiön toiminta ja talous – säätiölaki käytännössä
  Tuotekuva
  ISBN 978-952-218-285-2
  YKL 33.364

  Säätiön toiminta ja talous – säätiölaki käytännössä

  Samuli Perälä – Juha Viertola

  78,00 € (+ ALV 10 %)
  Hinnan tarkenne 12 kk lisenssi, jatkuva tilaus
  Osta

  Päivitetty 11/2018

  Ajankoh­tainen julkaisu säätiölain muutosten vaikutuksista. Uusi säätiölaki tuli voimaan 1.12.2015, ja se sallii mm. laajemman mahdollisuuden liiketoiminnan harjoittamiseen. Online-julkaisussa valotetaan uuden lain vaikutuksia mm. säätiöiden hallintoelimiin, toimintakertomukseen, konsernitilinpäätökseen, rakennejärjestelyihin ja valvontaan.

  Julkaisu on käytännönläheinen tietopaketti niin säätiöiden asiamiehille ja taloushallinnosta vastaaville kuin säätiöiden hallituksiin kuuluvillekin.

  Online-julkaisun kirjoittajat ovat pitkän linjan säätiöammattilaisia, joilla on kokemusta säätiöiden raportoinnista ja tilintarkastuksesta, säätiöiden lainsäädännöstä ja valvonnasta kuin myös säätiöiden hallinnollisesta puolesta.

  LUE ONLINE-PALVELUSTA JA SEN EDUISTA >

  Muodosta kirjahyllysi

  1. Valitse käyttäjämäärä
  2. Valitse lisenssityyppi
  3. Valitse julkaisut