Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Kaikki julkaisut / Osakeyhtiön tilinpäätösmalli
  Tuotekuva
  ISBN 978-952-218-234-0
  YKL 69.2

  Osakeyhtiön tilinpäätösmalli

  Kirsi Rasinaho

  89,00 € (+ ALV 10 %)
  Hinnan tarkenne 12 kk lisenssi, jatkuva tilaus
  Osta

  Päivitetty 11/2019 – Seuraavan päivityksen arvioitu ajankohta 11/2020

  Julkaisussa käydään läpi tilinpäätöksen laadintaa ohjaavat säännökset sekä ohjeistetaan runsaiden esimerkkien kera laatimaan mm.

  – tuloslaskelma
  – tase
  – rahoituslaskelma
  – liitetiedot
  – toimintakertomus.

  Pienen osakeyhtiön helpotetut vaatimukset käydään läpi omassa luvussaan. Julkaisussa esitetään pienen esimerkkiyrityksen koko tilinpäätös, tase-erittelyt, liitetietojen erittelyt sekä veroilmoitus.

  Omassa luvussaan käydään läpi myös listayhtiöiden tilinpäätöksille ja toimintakertomuksille suomalaisessa lainsäädännössä asetetut lisävaatimukset.

  Lisämateriaalit
  Online-julkaisu sisältää lisäksi laskukaavoin varustetut, käyttövalmiit mallitilinpäätökset (Excel) pien-, mikro- ja isommille yrityksille – jälkimmäinen myös englanniksi käännettynä – sekä aihealueen lakiliitteen.

  LUE ONLINE-PALVELUSTA JA SEN EDUISTA >

  Osakeyhtiön tilinpäätöksen laatijan tärkein työkalu – 93 % käyttäjistä suosittelisi sitä kollegalleen!

  Muodosta kirjahyllysi

  1. Valitse käyttäjämäärä
  2. Valitse lisenssityyppi
  3. Valitse julkaisut