Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Kaikki julkaisut / Käytännön arvonlisäverotus
  Tuotekuva
  YKL 33.25

  Käytännön arvonlisäverotus

  Miika Jokinen – Mervi Kojonkoski – Tero Takalo

  78,00 € (+ ALV 10 %)
  Hinnan tarkenne 12 kk lisenssi, jatkuva tilaus
  Osta

  Päivittynyt 4/2019, seuraava arvioitu päivitysajankohta 10-11/2020

  Erinomainen julkaisu arvonlisäverotuksen arkipäivän ongelmatilanteiden ratkaisuun!

  Käytännön arvonlisäverotus -julkaisussa käsitellään myynteihin ja ostoihin liittyviä tilanteita ja toimintamalleja runsaiden esimerkkien, mallien ja kaavioiden kera. Myös arvonlisäverovelvolliseen toimintaan liittyviä rekisteröinti-, raportointi- ym. velvoitteita sekä ulkomaankauppaan liittyviä erityiskysymyksiä käsitellään omina kokonaisuuksinaan.

  Päivitetty teos perustuu 1.3.2019 voimassa olleeseen lainsäädäntöön. Suurimpia huomioituja muutoksia edelliseen julkaisuun verrattuna ovat:

  • vuoden 2019 alusta voimaan tulleet säännökset arvoseteleiden arvonlisäverokäsittelystä
  • kansainvälisen tavarakaupan osalta arvonlisäveroverovelvollisten yritysten tekemien maahantuontien arvonlisäverotuksen siirtyminen Tullilta Verohallinnolle vuoden 2018 alusta alkaen
  • Verohallinnon ohjeistuksien tuomat muutokset.

  Online-julkaisun kirjoittajat toimivat arvonlisäverotuksen asiantuntijatehtävissä suurissa, kansainvälisissä tilintarkastusyhteisöissä ja yrityksissä.

  LUE ONLINE-PALVELUSTA JA SEN EDUISTA >

  Muodosta kirjahyllysi

  1. Valitse käyttäjämäärä
  2. Valitse lisenssityyppi
  3. Valitse julkaisut