Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Kaikki julkaisut / Kansainvälisen kaupan arvonlisäverotus
  Tuotekuva
  YKL 33.25

  Kansainvälisen kaupan arvonlisäverotus

  Pekka Hyttinen – Sanna Svensberg

  78,00 € (+ ALV 10 %)
  Hinnan tarkenne 12 kk lisenssi, jatkuva tilaus
  Osta

  Päivittynyt 2/2020, seuraava arvioitu päivitysajankohta 1/2021.

  Kansainvälisen kaupan arvonlisäverotus -onlinejulkaisu sisältää runsain esimerkein havainnollistettuna tavara- ja palvelukaupan arvonlisäverosäännökset sekä tyypillisimmät tilanteet, joita suomalaiset yritykset rutiinitoiminnassaankin kohtaavat. Saat julkaisustamme käytännön tietoa mm. seuraavista teemoista: tavaroiden EU-kauppa, EU:n ulkopuolinen tavarakauppa, tavaroiden varastointimenettelyt sekä palveluiden ulkomaankauppa.

  Kansainvälinen arvonlisäverotus koskee varsinaista kansainvälistä kauppaa käyvien yritysten lisäksi myös niitä yrityksiä, jotka vain ostavat tavaroita tai palveluja ulkomailta. Kansainvälisen arvonlisäverotuksen säännökset on otettava huomioon yritysten liiketoimissa, sopimuksissa, raportointijärjestelmissä ja laskutuksessa.

  Julkaisumme antaa sinulle erinomaiset valmiudet jokapäiväisten arvonlisäverokysymysten ratkaisemiseen rajat ylittävissä kaupankäyntitilanteissa. Tavara- ja palvelukaupan arvonlisäverotusta käsitellään myös Suomeen asettautuneen ulkomaisen toimijan näkökulmasta sekä ulkomailla toimivan suomalaisyrityksen kannalta.

  Löydät julkaisustamme käytännön ohjeistusta seuraaviin aiheisiin:

  • kansainvälisen kaupan arvonlisäverotuksen periaatteet
  • tavaroiden EU-kauppa
  • EU:n ulkopuolinen tavarakauppa
  • tavaroiden varastointimenettelyt
  • palveluiden ulkomaankauppa
  • Ahvenanmaan asema arvonlisäverotuksessa
  • myynti diplomaateille ja kansainvälisille järjestöille
  • ulkomaalaisen toiminta ja arvonlisäverovelvoitteet Suomessa
  • verotusmenettelyä koskevat säännökset.

  Teoksen viimeisimmässä päivityksessä on huomioitu arvonlisäverolakiin vuoden 2019 loppuun mennessä tehdyt muutokset ja kommentoitu myös kirjan aihepiiriä käsittelevin osin 1.1.2020 voimaan tulleita lakimuutoksia. Oikeus- ja verotuskäytäntöä on seurattu 31.12.2019 asti.

  LUE ONLINE-PALVELUSTA JA SEN EDUISTA >

  Muodosta kirjahyllysi

  1. Valitse käyttäjämäärä
  2. Valitse lisenssityyppi
  3. Valitse julkaisut