Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Kaikki julkaisut / ISA-standardien soveltaminen pk-yhteisöjen tilintarkastuksessa
  Tuotekuva
  ISBN 978-952-218-360-6
  YKL 69.2

  ISA-standardien soveltaminen pk-yhteisöjen tilintarkastuksessa

  85,00 € (+ ALV 10 %)
  Hinnan tarkenne Kertamaksu (ei päivittyvä tuote)
  Osta

  ISA-standardien soveltaminen pk-yhteisöjen tilintarkastuksessa sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen ja käytännönläheistä ohjeistusta riskilähtöisestä tilintarkastusprosessista.

  Soveltamisopas jakautuu kahteen osaan, joista ensimmäisessä selostetaan standardien vaatimuksia ja jälkimmäisessä havainnollistetaan niiden soveltamista kahden esimerkkitapauksen avulla.

  Kyseessä on suomenkielinen käännös IFACin julkaiseman soveltamisoppaan "Guide to Using ISAs in the Audits of Small- and Medium Sized Entities" neljännestä painoksesta, joka ilmestyi vuonna 2018.

  Soveltamisoppaan avulla pk-yhteisöjen tarkastukset voidaan tehdä kustannustehokkaasti ja järkevästi noudattaen ISA-standardien vaatimuksia. Myös yhdistysten kehittämät dokumentointimallit ja työkirjat perustuvat tässä oppaassa noudatettavaan riskilähtöiseen tilintarkastusprosessiin. Nämä apuvälineet täydentävät toisiaan käytännön tarkastustyössä.

  LUE ONLINE-PALVELUSTA JA SEN EDUISTA >

  Muodosta kirjahyllysi

  1. Valitse käyttäjämäärä
  2. Valitse lisenssityyppi
  3. Valitse julkaisut