Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Kaikki julkaisut / IFRS 17 Vakuutussopimukset
  Tuotekuva

  IFRS 17 Vakuutussopimukset

  61,00 € (+ ALV 10 %)
  Hinnan tarkenne Kertamaksu (ei päivittyvä tuote)

  ST-Akatemia julkaisee IFRS 17 -standardista kokonaan uuden onlinejulkaisun, joka ilmestyy loka-marraskuussa 2020. Julkaisu tulee myyntiin myöhemmin.

  IASB julkaisi IFRS 17 Insurance Contracts -standardin toukokuussa 2017. IASB teki standardiin kuitenkin kesäkuussa 2020 runsaasti muutoksia ja julkaisi koko standardin uudistettuna. Tästä syystä standardin käyttöönotto on siirtynyt vuoteen 2023 (1.1.2020 sijaan).

  Suomenkielisen version IFRS 17 Vakuutussopimukset avulla uuteen standardiin on helpompi perehtyä jo ennen sen käyttöönottoa. Onlinejulkaisu sisältää lisäksi alkuperäisteoksen kokonaisuudessaan englanniksi, sellaisena kuin IASB on sen julkaissut.

  Suomenkielinen julkaisu on suunnattu standardeja työssään soveltavien asiantuntijoiden, alaa opiskelevien sekä alaa kouluttavien tahojen tueksi. Käännös on tarkastettu Suomen Tilintarkastajat ry:n IFRS-käännöstyöryhmässä.

  Standardia ei ole vielä hyväksytty EU:ssa sovellettavaksi, ja on mahdollista, että sen suomenkieliseen käännökseen tulee hyväksymisprosessin aikana joitakin muutoksia.

  LUE ONLINE-PALVELUSTA JA SEN EDUISTA >

  Muodosta kirjahyllysi

  1. Valitse käyttäjämäärä
  2. Valitse lisenssityyppi
  3. Valitse julkaisut