Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Kaikki julkaisut / Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön tilinpäätösmalli
  Tuotekuva
  ISBN 978-952-218-231-9
  YKL 69.2

  Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön tilinpäätösmalli

  Antti Suulamo

  77,00 € (+ ALV 10 %)
  Hinnan tarkenne 12 kk lisenssi, jatkuva tilaus
  Osta

  Päivitetty 10/2019 – Seuraavan päivityksen arvioitu ajankohta 11/2020

  Käsikirja kaikille asunto-osakeyhtiöiden ja keskinäisten kiinteistöosakeyhtiöiden tilinpäätösten laatijoille. Julkaisu sisältää asunto-osakeyhtiölain tilinpäätöstä koskevien säännösten lisäksi myös tärkeimmät osakeyhtiölain edellyttämät tiedot toimintakertomuksesta ja liitetiedoista.

  Suomessa toimivat kiinteistöyhtiöt ovat pääsääntöisesti pien- tai mikroyrityksiä, joten kirja on laadittu niiden näkökulmasta. Kirjan sisältö vastaa uusia pienyrityksiä koskevia säännöksiä.

  Lisämateriaalit

  Online-julkaisu sisältää varsinaisten tekstiosuuksien lisäksi laskukaavoin varustetut tuloslaskelman ja taseen sekä vastikerahoitus-, hankerahoitus- ja lainaosuuslaskelmien mallit (Excel) sekä aihealueen lakiliitteen.

  LUE ONLINE-PALVELUSTA JA SEN EDUISTA >

  Muodosta kirjahyllysi

  1. Valitse käyttäjämäärä
  2. Valitse lisenssityyppi
  3. Valitse julkaisut