Etusivu / Tilaus- ja toimitusehdot

  ST-Akatemia Online -palvelun tilaus- ja toimitusehdot

  ST-Akatemia Online -palvelu on sähköinen palvelu, jonka käyttö edellyttää verkkoyhteyttä. Online-palveluun myydään käyttöoikeuksia/lisenssejä seuraaviin tuotteisiin: 1) yksittäisiin online-julkaisuihin, 2) online-kirjahyllyihin tai 3) videotallenteisiin. Online-julkaisuihin voi sisältyä lisämateriaaleja, kuten aihealueen lakiliitteitä tai muokattavissa olevia laskelma- tai raportointimalleja, jotka voivat olla Excel-, Word- tai PDF-muodossa. Videotallenteisiin voi sisältyä lisämateriaaleja, kuten PDF-muotoisia koulutusmateriaaleja.

  Palvelussa myytäviin online-julkaisuihin sisältyvät haku-, muistiinpano, tulostus- ja kopiointimahdollisuudet. Palvelussa myytäviin videotallenteisiin ei sisälly em. ominaisuuksia.

  1. Toimitusaika

  Verkkokaupasta tilattaessa käyttäjätunnisteisen lisenssin toimitus tapahtuu välittömästi tilauksen vahvistamisen jälkeen. Online-palvelu lähettää tilaajalle automaattisesti kirjautumistiedot (vain ensimmäisellä tilauskerralla) sekä kuittauksen lisätystä käyttöoikeudesta.

  Jos tilaus sisältää useita käyttäjätunnisteisia lisenssejä, tulee tilaajan lisätä muut käyttäjät omissa tiedoissaan (ks. UKK).

  Jos tilaus tehdään muuta kautta kuin verkkokaupasta tai tilaus koskee IP-tunnisteista kirjautumista, toimitus tapahtuu 1–3 vuorokauden sisällä tilauksesta.

  2. Toimituskulut

  Online-palvelun tilauksiin ei lisätä toimituskuluja.

  3. Laskutus ja tilauksen voimassaoloaika

  Yksittäisten online-julkaisujen sekä online-kirjahyllyjen tilaukset ovat pääsääntöisesti voimassa toistaiseksi ja tuotteiden laskutuskausi on yksi vuosi. Uusi laskutuskausi alkaa aina kyseistä online-julkaisua tai online-kirjahyllyä koskevan käyttöoikeuden aloituspäivästä. Ensimmäinen kausi laskutetaan käyttöoikeuden alkamisen jälkeen. Tulevat kaudet laskutetaan ennen uuden laskutuskauden alkua. Maksuehto on 14 pv netto. Myös verkkolaskutus on mahdollinen – verkkolaskun lähetystä varten tarvitsemme verkkolaskuosoitteen ja välittäjän tunnuksen.

  Videotallenteiden sekä joidenkin online-julkaisujen tilaukset ovat määräaikaisia. Määräaikaisuudesta ja sen pituudesta on maininta tuotteen kuvauksen yhteydessä. Tilaus ja tuotteen käyttöoikeus loppuvat automaattisesti määräajan päätyttyä. Määräaikainen tilaus laskutetaan käyttöoikeuden alkamisen jälkeen. Maksuehto on 14 pv netto. Myös verkkolaskutus on mahdollinen – verkkolaskun lähetystä varten tarvitsemme verkkolaskuosoitteen ja välittäjän tunnuksen.

  Tuotteiden hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta. Verkkokaupassa mainittuihin hintoihin lisätään arvonlisävero (online 24 %).

  4. Palautukset

  Online-julkaisuilla, online-kirjahyllyillä tai videotallenteilla ei ole palautusoikeutta.

  5. Tilauksen irtisanominen

  Toistaiseksi voimassa olevien tilausten (ks. kohta 3) tilaus- ja laskutuskausi on yksi vuosi (alkaen käyttöoikeuden aloituspäivästä). Tilauksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä viimeistään kaksi viikkoa ennen uuden tilaus- ja laskutuskauden alkua. Tilauksen irtisanominen ja tilausmuutokset hoidetaan asiakaspalvelun kautta. Mahdollista loppujaksoa ei hyvitetä, jos palvelu irtisanotaan kesken laskutuskauden. Uuden laskutuskauden laskun maksaminen vahvistaa tilauksen jatkumisen.

  Määräaikainen tilaus loppuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä. Mahdollista loppujaksoa ei hyvitetä, jos palvelu irtisanotaan kesken tilausjakson.

  Online-palvelun etusivulle