Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Tilaus- ja toimitusehdot

  ST-Akatemia Online -palvelun tilaus- ja toimitusehdot

  ST-Akatemia Online -palvelu on sähköinen palvelu, jonka käyttö edellyttää verkkoyhteyttä. Online-palveluun myydään käyttöoikeuksia/lisenssejä seuraaviin tuotteisiin: 1) yksittäisiin online-julkaisuihin, 2) online-kirjahyllyihin ja 3) videotallenteisiin. Online-julkaisuihin voi sisältyä lisämateriaaleja, kuten aihealueen lakiliitteitä tai muokattavissa olevia laskelma- tai raportointimalleja, jotka voivat olla Excel- tai Word-muodossa. Online-tuotteisiin voi sisältyä myös pdf-muotoisia lisämateriaaleja, kuten videotallenteissa koulutusmateriaaleja.

  Palvelussa myytäviin online-julkaisuihin sisältyvät haku-, muistiinpano, tulostus- ja kopiointimahdollisuudet. Videotallenteisiin ei sisälly em. ominaisuuksia.

  1. Toimitusaika

  Verkkokaupasta tilattaessa käyttäjätunnisteisen lisenssin toimitus tapahtuu välittömästi tilauksen vahvistamisen jälkeen. Online-palvelu lähettää tilaajalle automaattisesti kirjautumistiedot (vain ensimmäisellä tilauskerralla) sekä kuittauksen lisätystä käyttöoikeudesta.

  Jos tilaus sisältää useita käyttäjätunnisteisia lisenssejä, tulee tilaajan lisätä muut käyttäjät omissa tiedoissaan (ks. UKK).

  Jos tilaus tehdään muuta kautta kuin verkkokaupasta tai tilaus koskee IP-tunnisteista kirjautumista, toimitus tapahtuu 1–3 arkipäivän sisällä tilauksesta.

  2. Toimituskulut

  Online-palvelun tilauksiin ei lisätä toimituskuluja.

  3. Laskutus ja tilauksen voimassaoloaika

  Online-tuotteiden tilaukset ovat pääsääntöisesti voimassa toistaiseksi ja laskutuskausi on yksi vuosi, alkaen aina kyseisen tilauksen aloituspäivästä. Ensimmäinen kausi laskutetaan heti tilauksen jälkeen ja tulevat kaudet uuden laskutuskauden alettua.

  Joissain online-tuotteissa toistaiseksi voimassa olevan tilauksen laskutuskausi on edellä mainitusta poikkeava tai tilaus on määräaikainen. Poikkeuksista on maininta ko. tuotteen kuvauksen yhteydessä. Määräaikainen tilaus laskutetaan heti tilauksen jälkeen, ja tilaus ja tuotteen käyttöoikeus loppuvat automaattisesti määräajan päätyttyä.

  Maksuehto on 14 pv. netto. Myös verkkolaskutus on mahdollinen – verkkolaskun lähetystä varten tarvitsemme verkkolaskuosoitteen ja välittäjän tunnuksen.

  Tuotteiden hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta. Verkkokaupassa mainittuihin hintoihin lisätään arvonlisävero (julkaisut 10 %, tallenteet 24 %).

  4. Palautukset

  Online-julkaisuilla, online-kirjahyllyillä tai videotallenteilla ei ole palautusoikeutta.

  5. Tilauksen irtisanominen

  Toistaiseksi voimassa olevan tilauksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä viimeistään kahden viikon kuluessa uuden laskutuskauden laskun päiväyksestä. Tilauksen irtisanominen ja tilausmuutokset hoidetaan asiakaspalvelun kautta. Mahdollista loppujaksoa ei hyvitetä, jos palvelu irtisanotaan kesken laskutuskauden. Uuden laskutuskauden laskun maksaminen vahvistaa tilauksen jatkumisen.

  Määräaikainen tilaus loppuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä. Mahdollista loppujaksoa ei hyvitetä, jos palvelu irtisanotaan kesken tilausjakson.

  Online-palvelun etusivulle