Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Hinnoittelu

  Online-palvelun hinnoittelu

  Rakenna omiin tarpeisiisi soveltuva kokonaisuus. Mitä enemmän tuotteita ja käyttäjiä, sitä edullisempi on palvelun hinta! Online-tilaukset ovat pääsääntöisesti jatkuvia, mutta videokoulutuksissa ja joissain julkaisuissa tilaukset ovat määräaikaisia.

  Videokoulutukset ja 1–10 käyttäjän julkaisulisenssit
  Videokoulutuksien ja 1–10 käyttäjän julkaisulisenssien hinnat näet ko. tuotteen kohdalta. Huomaathan, että online-kirjahyllyjen kohdalla hinnat alkavat tippua jo toisesta käyttäjästä.
  Tutustu online-palvelun tarjontaan »

  Yli 10 käyttäjän julkaisulisenssit
  Yli 10 hengen lisensseistä laskemme mielellämme tarjouksen. Kuinka monta käyttäjää teillä on ja minkälainen hyllykokonaisuus tarpeisiinne sopisi?
  Pyydä tarjous asiakaspalvelusta »

  Oppilaitoslisenssit
  Oppilaitoksille sovellamme edullisempaa hinnoittelua. Kuinka paljon teillä on käyttäjiä ja minkälaisille julkaisuille on tarvetta?
  Kysy lisää asiakaspalvelusta »

  Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenet
  Jäsenet saavat online-julkaisuista ja -hyllyistä 10 %:n jäsenalennuksen, ei kuitenkaan IFRS-standardit-julkaisuista. Videokoulutuksista alennus on 25 %. Alennuksen saa kirjautumalla verkkokauppaan jäsentunnuksilla ennen tilauksen vahvistamista.
  Kysy tarvittaessa apua asiakaspalvelusta »

  ST-Akatemia Online -palvelun hinnoittelu

  Online-palvelun etusivulle