Palvelumme uudistuu! ST-Akatemia Onlinesta tulee pian ST-Online, ja samalla palvelun osoite vaihtuu. Uudistuksen jälkeen löydät palvelun osoitteesta www.stakatemia.fi/stonline. Ohjaamme sinut uuteen osoitteeseen automaattisesti, kun sen aika on – vielä ei sieltä löydy mitään. Nykyisille käyttäjille lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja lähempänä h-hetkeä.

  Etusivu / Palvelun esittely

  Online-palvelu talouden ammattilaisille

  Palvelussa on saatavana suositut tilinpäätösmallit sekä taloushallinnon asiantuntijajulkaisut mm. verotuksesta – uutuutena nyt myös koulutukset. Valitse käyttöösi yksittäinen online-julkaisu tai videokoulutus tai laajempi julkaisu- tai koulutuskokonaisuus.

  • Haut samalla kertaa kaikista julkaisuista, ei enää erillisten kirjojen selailua.
  • Julkaisuissa muistiinpano-, kopiointi- ja tulostusmahdollisuudet.
  • Lisämateriaaleina mm. käyttövalmiit laskelmapohjat tilinpäätöksen tueksi.
  • Käytössäsi aina tuorein versio – mm. tilinpäätösmallit päivittyvät 1–2 kertaa vuodessa.
  • Videokoulutuksia katsot ajasta ja paikasta riippumatta.

  Tarjolla on kaksi erilaista tunnistautumis-/kirjautumistapaa:

  • Henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Jokainen käyttäjä saa oman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnuksilla voi kirjautua miltä tahansa laitteelta, jossa on internet-yhteys.
  • IP-tunnistautuminen. Tilaukselle määritellyistä IP-osoitteista tulevat käyttäjät tunnistetaan automaattisesti eikä erillisiä käyttäjätunnuksia tai salasanoja tarvita. Palvelun käyttö IP-tunnisteisesti edellyttää, että käyttäjän kone on yrityksen verkossa (paikan päällä tai esimerkiksi VPN-yhteyden kautta).

  Osta verkkokaupasta
  Videokoulutusten ja 1–10 käyttäjän julkaisulisenssien tilaukset onnistuvat kätevästi online-palvelun verkkokaupan kautta.

  Tutustu tarjontaan »

  Pyydä tarjous
  Laajemmista kokonaisuuksista annamme mielellämme tarjouksen. Minkälainen kokonaisuus (tuotteet ja käyttäjämäärät) sopisi tarpeisiinne?

  Pyydä tarjous asiakaspalvelusta »

  Oppilaitoslisenssit
  Online-julkaisut soveltuvat erinomaisesti oppilaitosten kirjastojen ja opettajien käyttöön. Oppilaitoksille sovellamme edullisempaa hinnoittelua.

  Kysy lisää asiakaspalvelusta »

  Online-palvelun etusivulle